Norge i IMSA World Masters

 Det norske åpne laget ble invitert til 1st IMSA World Masters Championship i Hengshui, Kina på grunnlag av at Norge vant EM nasjonslag i 2018. Av laget som vant EM mangler bare Espen Lindqvist og i hans sted spiller Christian Bakke sammen med Boye Brogeland, Nils Kvangraven-Ulf Tundal og Allan Livgård-Terje Aa. Det spilles lagturnering og parturnering. I morgen starter lagturneringen med dobbel Round Robin med fire deltakende lag.

Norge i IMSA World Masters

 Det spilles etter følgende plan:

  • tirsdag-onsdag => dobbel RR
  • torsdag => finaler
  • fredag-lørdag => parturnering
Deltakende lag i åpen klasse er Frankrike (som erstatter USA), Kina, Nederland og Norge. I dameklassen deltar Sverige i tillegg til England (som erstatter USA), Kina og Polen.
I skrivende stund har vi ikke greid å finne ut av om det er overføring på internett fra kampene i Kina. Det er ikke oppført noe i programoversikten for BBO. For to år siden i en tilsvarende type turnering hadde de ikke noe overføring på internett.

Boye og Christian har allerede vært i Kina i godt over en uke og spilt en festival. Det ble tap med 13 IMP i finalen i lag med kinesiske lagkamerater, mens gutta tidligere i uka vant en parturnering over en sesjon.

IMSA står for International Mind Sports Association og i det første IMSA World Master Championship skal det konkurreres i fem forskjellige sporter bridge, sjakk, draughts, go og xiangqi og 17 forskjellige disipliner.

Noen bilder som vi har fått fra Allan Livgård fra åpningsseremonien: